Susah ke Borong China?

Bukan mudah nak borong barang dari China !!!

Tapi dengan panduan ini memborong barang China bukan lagi perkara susah
Assalammualaikum,

Saya Raja Kamil…

Saya dah buat “kerja ni” (memborong barang dari China) bertahun dah.


Semua masalah saya dah tempuhi.


Ramai yang fikir borong barang China….

Kena beli banyak
Perlu Modal Besar
Dan kena pergi China supaya tak ditipu
Sebenarnya semua tu tak perlu
Saya dah jumpa….
Cara paling mudah untuk beli barang direct dari supplier China tanpa perlu modal besar.
Teknik-teknik nak berjimat pabila memborong barang dari China.
Teknik urusan cukai & kastam tanpa sebarang masalah.
Step yang mudah memborong barang dari China walaupun tiada kenalan di China.
Teknik mengelakkan ditipu
Semuanya boleh dilakukan secara online sahaja tanpa perlu pergi ke China.

Sekarang saya nak tolong anda…
Yang nak cari pendapatan tambahan
Yang sedang mencari bisnes baru
Yang nak menjalankan bisnes borong barangan dari China tanpa sebarang masalah.

Memperkenalkan…

Panduan Step by step memborong barang dari China

Panduan ini terdiri daripada 22 video penerangan yang mudah untuk diikuti dan diaplikasi.

Apa anda akan belajar?

Cara nak cari barang

saya tunjukkan cara yang paling mudah dan cepat untuk mendapatkan barang yang tinggi permintaan dalam pasaran

Cara nak bayar kepada supplier

cara betul untuk buat bayaran pada supplier supaya anda tak ditipu.

Cara nak uruskan penghantaran sampai DEPAN PINTU anda

dengan teknik ini anda tak perlu risau barang anda hilang atau tersangkut.

Senarai penuh tajuk-tajuk dalam panduan ini

Pengenalan
Intro Borong China Online.
Tempah Barang 1688.com – Belian & Pembayaran
Urus Penghantaran Daripada Warehouse Ke Rumah
Voucher AMB RM10
Topup akaun AMB
Update Barang Dah Sampai
Tips : Mutiple Order
Tips : Option 1688 Tak Keluar + Kaedah Tempah Daripada
Masalah Kos Kurier Tak Keluar – Part 1
Masalah Kos Kurier Tak Keluar – Part 2
Latihan (tengok video ni lepas habis tengok video lain)
PENTING : Kos Sebenar Beli Face Mask
Tip : Search 1688 Guna Gambar
Tutorial : Kira Kos Shipping + Free Kalkulator
Cara Beli Barang di Taobao
Tip 1688 – Letak Harga
Tip 1688 – Idea Barang Nak Jual
Tip : Tambah barang di AMB guna Extension
Borong 1688 Guna Phone
Atasi Popup 1688 & Cara Buka Akaun 1688
Translate 1688 Guna Phone Tanpa Apps
Pengenalan
Latihan (tengok video ni lepas habis tengok video lain)
Intro Borong China Online.
PENTING : Kos Sebenar Beli Face Mask
Tempah Barang 1688.com – Belian & Pembayaran
Tip : Search 1688 Guna Gambar
Urus Penghantaran Daripada Warehouse Ke Rumah
Tutorial : Kira Kos Shipping + Free Kalkulator
Voucher AMB RM10
Cara Beli Barang di Taobao
Topup akaun AMB
Tip 1688 – Letak Harga
Update Barang Dah Sampai
Tip 1688 – Idea Barang Nak Jual
Tips : Mutiple Order
Tip : Tambah barang di AMB guna Extension
Tips : Option 1688 Tak Keluar + Kaedah Tempah Daripada
Borong 1688 Guna Phone
Masalah Kos Kurier Tak Keluar – Part 1
Atasi Popup 1688 & Cara Buka Akaun 1688
Masalah Kos Kurier Tak Keluar – Part 2
Translate 1688 Guna Phone Tanpa Apps

Kenapa anda patut dapatkan panduan ini?

Direct dengan pengajar

Anda yang beli tak dibiarkan begitu sahaja. Saya sentiasa support anda supaya segala masalah dapat diselesaikan.

Straight Forward

Saya tahu, anda seperti saya juga, nak cepat, dan straight forward. Jadi, video panduan ni straight forward, saya tunjuk macam mana saya cari barang, lepas tu, cara saya order barang, buat bayaran hinggalah barang tu sampai ke rumah.

Senang diikuti

Anda boleh baca sendiri pengakuan mereka yang dah follow panduan ini.

Siapa saya yang nak bantu anda?

Nama saya Raja Kamil, berkecimpung dalam bisnes internet sejak 2005. Fulltime dalam bisnes internet sejak 2009 (tidak pernah buat benda lain).

Saya biasa terlibat dalam training, jual produk digital dan buat kelas serta consultation.

Antara masalah yang saya hadapi pada peringkat awal, ialah kesukaran mendapatkan supplier produk. Jadi, saya explore peluang memborong direct daripada supplier di China.

2 tahun lepas, saya daftarkan syarikat baru yang khusus untuk menjual produk berkenaan.

Alhamdulillah, hasil jualan produk berkenaan, saya menjana pendapatan 6 angka. Pada tahun ini, saya berjaya membeli rumah dengan menggunakan bank statement syarikat berkenaan.

Asalnya, ada kenalan yang ingin belajar dengan saya cara membeli barang dari China. Dia pernah explore sendiri dari panduan lain tapi tidak berjaya.

Bila saya ajar, mudah untuk dia faham. Jadi, lahirlah idea untuk menyediakan panduan yang lebih mudah difahami ini.

Penulis buku 25 Tips Bisnes Internet

Ditemubual oleh KOSMO

Raja Kamil dijemput untuk membuat perkongsian di Astro Awani

Lebih 9000 orang

telah mendapatkan panduan ini

Apa kata mereka yang telah menggunakan panduan ini

“Alhamdulillah dengan kelas nie,tak perlu nak susah payah terbang kesana,dan cara pembelajaran pon sangat faham dan jelas. Video boleh ditengok berulang-ulang.”

Liyana Bambang

“Bila tengok En Raja Kamil explain, huk aloh senang sesangat la nak buat. Takde fikir panjang terus la saya mengaplikasikan ilmu ini untuk testing.“

Fariha

“Pembelajaran melalui video amatlah efisien dan berkesan kerana kami mampu ikut panduan yang diajar satu persatu tanpa rasa ketinggalan berbanding pembelajaran melalui ebook.”

Najihah Mohd Rafidi

“Video tersebut memaparkan langkah yang amat mudah untuk “beginner” seperti saya belajar membuat tempahan barang secara online dari China. Bahkan, video panduan borong China online mengandungi setiap maklumat ataupun langkah-langkah yang sistematik dan sangat mudah untuk difahami.“

Lim Yen Lee

Money back guarantee 30 hari

Andaikata tidak berjaya buat pembelian menggunakan video panduan ini saya akan kembalikan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Bonus eksklusif untuk pembeli Panduan ini

Anda boleh direct pm untuk tanya soalan dan saya sendiri yang akan menjawabnya.

Tawaran eksklusif ini bila-bila masa boleh ditutup kalau saya rasa dah cukup kouta.

Berapakah perlaburan yang perlu lakukan untuk dapatkan panduan ini?

Kalau sendiri nak explore, dan cuba jaya dan sebagainya, anda mungkin akan habis beribu-ribu ringgit. Itu pun belum tentu berjaya.

Untuk panduan ini anda hanya perlu labur

RM59

sahaja!!!

Kenapa murah sangat?

Sebab saya nak bantu ramai orang dapat jalankan perniagaan dan memborong barang dari China tanpa sebarang masalah.

Soalan yang biasa ditanya

Kalau beli sikit boleh dapat harga borong ?

Bergantung kepada seller. Baiasanya bawah 10 unit boleh dapat harga borang.

Saya tiada akaun bank di China, boleh tak buat pembelian? Apakah cara pembayaran di China?

Boleh, video saya menunjukkan cara online transfer hanya menggunakan bank tempatan(M2u, cimb dll)

Berapa lama ambil masa barang sampai ?

Ada 2 kaedah shipping,
1) Udara – 5-7 hari
2) Laut – 20-30 hari

All Rights Reserved : TERAJU MATAHARI NIAGA
REGISTRATION NO. : 201803048179(SA0465729-U)